Home »

Accesorii

Accesorii - Yamaha Hifi

Yamaha YID-W10

Yamaha YID-W10

Sistem wireless dock pentru iPod/iPhone optional care va ajuta sa va bucurati la maxim de calitatea sunetului fara probleme de sincronizare (potrivire AV).

Yamaha YIT-W10

Yamaha YIT-W10

Yamaha YIT-W10 este un accesoriu care permite comunicatia fara fir intre iPhone/iPod si echipamentele Yamaha compatibile. Tehnologia utilizata de echipament este Yamaha yAired, aceeasi care este implementata si in echipamentul cu care se stabileste comunicatia. Consultati documentatia produsului Dvs. Yamaha pentru a vedea daca suporta yAired.

Yamaha SWKW10

SWKW10

SWK-W10 este un dispozitiv wireless pentru subwoofere, cu utilizare la anumite produse Yamaha compatibile. Foloseste tehnologia yAired Yamaha pentru a stabili o conexiune wireless cu un alt produs Yamaha care accepta yAired si va permite sa va bucurati sunetele de tip bass din subwoofer, fara a folosi un cablu de subwoofer.

Yamaha YDS-12

Yamaha YDS-12

Yamaha YDS-12 este un conector tip dock si permite, pentru anumite modele de receivere AV Yamaha care nu au aceasta facilitate, conectarea iPhone/iPad astfel incat sa se poata asculta si viziona in sistemul audio-video continutul media stocat in acestea (muzica, poze, filme).

Yamaha SPM-K30

Yamaha SPM-K30

Suport de montare pe perete pentru Digital Sound Projectors