Home »

AVENTAGE Receivere AV

AVENTAGE Receivere AV - Yamaha Hifi

Click & play. O scurta prezentare a receiverelor Yamaha din seria AVENTAGE.


Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A660

Receiver Aventage cu 7.2 canale si Tehnologie AntiRezonanta. redare hi-res DSD 5.5 MHz si suport Dolby Atmos si DTS:X.

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A860

Receiver Aventage de retea cu compatibilitate Dolby Atmos si Tehnologie AntiRezonanta pentru sunet veritabil la tine acasa. Prevazut de asemenea cu suport pentru redare continut audio de inalta rezolutie, 4K Ultra HD full suport, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si design audiofil pentru reproducerea detaliata a continutului audio. NEW

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Receiver 5.1 Aventage de retea proiectat pentru sunet de inalta calitate cu Tehnologia AntiRezonanta si panoul frontal din aluminiu. Caracteristicile sale avansate includ HDMI suport pentru continut 4K Ultra HD, Wi-FI si Bluetooth incorporat si suport pentru redarea continulului audio de inalta rezolutie.

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Receiver Aventage de retea, cu 7.2 canale, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si sunet de inalta calitate cu noul low noise volume IC, alimentare Independent pure si cele mai noi DAC-uri Burr-Brown. In plus, este prevazut cu 4K Ultra HD compatibil HDMI cu HDCP 2.2 si Versatile Zone Control. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A850

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A850

Receiver Aventage de retea cu compatibilitate Dolby Atmos pentru sunet surround 3D veritabil la tine acasa. Prevazut de asemenea cu suport pentru redare continut audio de inalta rezolutie, 4K Ultra HD full suport, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si design audiofil pentru reproducerea detaliata a continutului audio. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Receiver Aventage cu 9.2 canale, Dolby Atmos®, de înaltă performanță cu cele mai noi DAC-uri ESS și redare audio High-Resolution. Compatibil 4K Ultra HD, WiFi, Bluetooth și caracteristici Multi-zone până la 4 zone NEW!