Home »

Boxe, subwoofer, amplificatoare

Boxe, subwoofer

De-a lungul timpului Yamaha a oferit modele deosebite de incinte acustice (boxe), de tip subwoofer sau boxe full-range, produse pentru auditii stereo sau componente ale unor sisteme audio multicanal. O parte din aceste modele le regasiti prezentate aici.

Yamaha Soavo-900SW

Soavo-900SW

Subwooferul seriei Soavo conceput pentru cea mai fina reproducere muzicala posibila aduce Advanced YST II, amplificare digitala de inalta performanta, diafragma F.B.P. de 25 cm, totul in minunata incinta cu furnir de mesteacan.

Yamaha pack YHT-499

Yamaha pack YHT-499

Yamaha Pack YHT-499 se compune din receiverul AV 5.1 Yamaha HTR-4066 si un pachet de boxe 5.1 model NS-P40. O singura cutie si aveti un sistem 5.1 complet. Mai multa putere, mai multa performanta!

Yamaha YST-SW216

Yamaha YST-SW216

YST-SW216 seteaza standardele pentru subwooferele din aceasta clasa cu inalta sa putere dinamica si performantele in reducerea zgomotului multumita tehnologiei Advanced YST II, portului liniar, designului frontal si altor sofisticate caracteristici.

Yamaha YST-SW315

Yamaha YST-SW315

YST-SW315 este proiectat sa va ofere calitate extrem de inalta a performantei in redarea basilor atunci cand ascultati muzica sau cand urmariti un film.

Yamaha subwoofer YST-RSW300

Yamaha YST-RSW300

Inalta performanta a subwooferelor cu ultimele tehnologii Yamaha , inclusiv amplificare digitala PWM, Advanced YST II, port liniar si design front-firing duc la rezultate in puterea dinamica inalta de 270 w si incredibila claritate a sunetului.

Yamaha NS-PA120

NS-PA120

Acest pachet de incinte este conceput special sa se potriveasca cu orice TV-plat. Capabile de o calitate a sunetului suficient de buna ca sa va bucurati de surse audio HD, va ofera si basi generosi.

Yamaha HiFi Audio NS-F500

Yamaha HiFi Audio NS-F500

Sunetul la care doar ai visat pana acum.
Boxele de podea concepute pentru superbul sunet natural in traditia seriei Soavo.
Neoficiale, dar autentice, apropiate ca un prieten vechi, mai noi ca generatia viitoare.

Yamaha amplificator stereo A-S500

Yamaha amplificator stereo A-S500

A-S500 claritatea sunetului in traditia A-S2000.

Yamaha Soavo 1 Piano

Soavo 1 Piano

Noul model Soavo-1 Piano aduce un finisaj lucios, asa numita "suprafata oglinda" pe care Yamaha o foloseste la marile piane, care completeaza o minunata reproducere muzicala.

Yamaha Soavo-1

Soavo-1

Yamaha, cu mai mult de un secol de experienta in domeniul muzicii, si-a canalizat eforturile de producere a celor mai bune instrumente muzicale in crearea unei incinte acustice care sa ne bucure viata cu muzica.

Soavo™ concept: incinta acustica pentru auditii ale "sunetului natural".

Yamaha Soavo-3

Soavo-3

Yamaha isi utilizeaza experienta sa vasta in domeniul muzical, acustica si in special ca lider al manufacturii de instrumente muzicale sa dezvolte seria de incinte acustice ultra performante Soavo.

Yamaha Soavo-900C

Soavo-900C

Proiectata ca sa demonstreze inaltul standard Yamaha "Natural Sound" pentru toate tipurile de surse, aceasta incinta acustica de centru si de inalta calitate este cea mai buna alegere in termeni muzicali si de design pentru Soavo-1.

Yamaha amplificator stereo A-S700

Yamaha amplificator stereo A-S700

A-S700 este gandit sa reprezinte uimitoarea calitate si putere a sunetului. Isi dovedeste adevarata valoare atunci cand este cuplat cu un CD Player CD-S700.