Home »

Componente stereo

Componente stereo - Yamaha Hifi

Nicio imagine disponibila

Receiver stereo

Receiverele stereo Yamaha sunt dedicate audiofililor care isi doresc o linie audio stereo si in acelasi timp beneficiaza de alte facilitati oferite de produse: tunner incorporat, compatibilitate iPhone/iPod, posibilitate de conectare subwoofer. Nu lipsesc nici facilitatile care asigura o foarte buna auditie: design si constructie care asigura eliminarea vibratiilor, loudness, conectori auriti la modelul superior.

Nicio imagine disponibila

Amplificatoare stereo

Designul amplificatoarelor stereo Yamaha te duce cu gandul la produsele clasice, produse create pentru a oferi o auditie stereo de calitate. Pentru impatimitii sunetului Yamaha a creat aceste produse carora le-a adaugat acele caracteristici oferite de tehnologia moderna. Totul pentru o auditie de calitate!

Nicio imagine disponibila

DVD-player, CD-player, tuner

Fie ca ai un amplificator stereo Yamaha fie ca este un receiver stereo Yamaha este nevoie si de o sursa de semnal. Poate fi un cd-player sau un dvd-player. Pentru cei care isi doresc acces la posturi radio Yamaha ofera si tunnere dedicate, produse care ca design si functionalitate se completeaza excelent cu restul echipamentelor Yamaha.