Home »

Incinte acustice (boxe)

Incinte acustice (boxe) - Yamaha Hifi

Nicio imagine disponibila

Stereo

Boxele stereo Yamaha sunt de tip floorstand (podea) sau bookshelf (tip "raft" sau cu pozitionare pe perete), modele clasice cu finisaj pe lemn sau modele cu design modern, boxe 2 cai sau boxe 3 cai.

Nicio imagine disponibila

Sisteme 2.1

In cazul in care doriti sa completati un sistem stereo si sa-l transformati in sistem 5.1 aici gasiti pachetele de boxe Yamaha de tip rear (spate) si centru necesare. Produsele completeaza modelele de boxe din gama stereo Yamaha insa pot fi achizitionate si in cazul in care vor completa echipamente de la alt producator.

Nicio imagine disponibila

Pachete 5.0 si 5.1

Pachete de boxe 5.0 sau 5.1 (includ si subwooferul), necesare pentru realizarea unui sistem tip home-cinema. Se conecteaza impreuna cu un receiver AV si un blueray player. Chiar si filmele pe care le-ati vazut la un moment dat va vor parea altfel atunci cand veti folosi un sistem home cinema complet. Redescoperiti lumea minunata a filmului cu un sistem home cinema Yamaha!

Nicio imagine disponibila

Subwoofer

Yamaha are o gama larga de modele de subwoofer. Modelele sunt de tip activ si se conecteaza la echipamente care au iesire de subwoofer (receiver AV, receiver stereo etc.). Exista modele cu design clasic si finisaj pe lemn, exista si modele cu pozitionare verticala sau montaj in rack-ul de echipamente. Muzica moderna, filmele pe care le ofera producatorii astazi ofera mult sunet in gama frecventelor joase. Un subwoofer de calitate conteaza!

Nicio imagine disponibila

Boxe centru

In cazul in care folositi un receiver AV, cantitatea cea mai mare de sunet in timpul unui film este redata de boxa centru. Aceasta se pozitioneaza de obicei imediat sub televizor, astfel incat sunetul sa vina direct catre privitor.