Home »

MusicCast

MusicCast

MusicCast vă aduce muzica preferată oriunde. Cu această tehnologie, echipamentele se conectează la rețeaua Wi-Fi existentă, permițându-vă să distribuiți conținutul audio în toată casa. Puteți distribui muzica de pe smartphone, calculator sau hard disk de rețea către TV, Blu-ray, CD-player, precum și să o transmiteți mai departe la alte dispozitive Yamaha MusicCast din casă: receiver, soundbar, boxe sau sisteme Hi-Fi. În plus, toate sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie Bluetooth. Puteți începe cu o singură boxă ori cu cel mai performant home cinema. Folosiți aplicația intuitivă MusicCast și alegeți un conținut muzical pentru fiecare încăpere sau aceeași muzică în toată casa. Acum beneficiați de toată versatilitatea de care aveți nevoie: distribuiți conținut din fișiere audio, servicii de streaming, programe TV, CD-uri, radio și chiar de pe suport vinyl, cu un sunet natural de înaltă rezoluție (FLAC, WAV, AIFF 192 kHz 24 bit).           

MusicCast – e timpul să te conectezi!


Receiver AV Yamaha RX-V481D

Receiver AV Yamaha RX-V481D

Asculti muzica in toata casa prin compatibilitatea cu Yamaha MusicCast. Modelul RX-V481D e compatibil DAB/DAB+ pentru receptie digitala, HDMI cu suport 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR si BT.2020 pentru performante video de top si confera iesire Zona B. NEW

Receiver AV Yamaha RX-V581

Receiver AV Yamaha RX-V581

Arata si suna impecabil - acest receiver AV cu 7.2 canale suporta cele mai recente formate Dolby Atmos si DTS:X, precum si MusicCast si HDMI cu suport 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR si BT.2020. Confera redare audio de inalta rezolutie DSD 5.6 MHz si functie Virtual Surround Back Speaker. NEW!

Yamaha boxa portabila WX-030

Yamaha boxa portabila WX-030

Boxa WIFI compatibila MusicCast, un nou sistem care iti permite conectarea dispozitivelor cum ar fi AV receivere si echipament audio desktop prin intermediul retelei wireless de acasa, pentru a distribui muzica oriunde si oricand doresti. NEW!

Yamaha Restio ISX-80

Yamaha Restio ISX-80

Restio confera un aspect artistic incaperii dumneavoastra, montat pe perete ori asezat pe un raft. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Receiver 5.1 Aventage de retea proiectat pentru sunet de inalta calitate cu Tehnologia AntiRezonanta si panoul frontal din aluminiu. Caracteristicile sale avansate includ HDMI suport pentru continut 4K Ultra HD, Wi-FI si Bluetooth incorporat si suport pentru redarea continulului audio de inalta rezolutie.

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Receiver Aventage de retea, cu 7.2 canale, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si sunet de inalta calitate cu noul low noise volume IC, alimentare Independent pure si cele mai noi DAC-uri Burr-Brown. In plus, este prevazut cu 4K Ultra HD compatibil HDMI cu HDCP 2.2 si Versatile Zone Control. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Receiver Aventage cu 9.2 canale, Dolby Atmos®, de înaltă performanță cu cele mai noi DAC-uri ESS și redare audio High-Resolution. Compatibil 4K Ultra HD, WiFi, Bluetooth și caracteristici Multi-zone până la 4 zone NEW!