Home »

MusicCast

MusicCast

MusicCast vă aduce muzica preferată oriunde. Cu această tehnologie, echipamentele se conectează la rețeaua Wi-Fi existentă, permițându-vă să distribuiți conținutul audio în toată casa. Puteți distribui muzica de pe smartphone, calculator sau hard disk de rețea către TV, Blu-ray, CD-player, precum și să o transmiteți mai departe la alte dispozitive Yamaha MusicCast din casă: receiver, soundbar, boxe sau sisteme Hi-Fi. În plus, toate sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie Bluetooth. Puteți începe cu o singură boxă ori cu cel mai performant home cinema. Folosiți aplicația intuitivă MusicCast și alegeți un conținut muzical pentru fiecare încăpere sau aceeași muzică în toată casa. Acum beneficiați de toată versatilitatea de care aveți nevoie: distribuiți conținut din fișiere audio, servicii de streaming, programe TV, CD-uri, radio și chiar de pe suport vinyl, cu un sunet natural de înaltă rezoluție (FLAC, WAV, AIFF 192 kHz 24 bit).           

MusicCast – e timpul să te conectezi!


Yamaha MCR-N870D

Yamaha MCR-N870D

Un sistem HiFi excelent, care îmbogățește experiența de audiție cu sunet clar, amplu, materiale și design premium. Varianta DAB. NEW!

Yamaha MCR-N870

Yamaha MCR-N870

Un sistem HiFi excelent, care îmbogățește experiența de audiție cu sunet clar, amplu, materiale și design premium NEW!

Yamaha MCR-N670D

Yamaha MCR-N670D

Casual, dar elegant. Un adevarat sistem HiFi proiectat pentru înalta performanță. Varianta DAB. Multiple tehnologii avansate, design și materiale premium, două variante de finisaj NEW!

Receiver AV Yamaha RX-V481

Receiver AV Yamaha RX-V481

Accesati cu usurinta muzica wireless dintr-un dispozitiv mobil cu Bluetooth si WiFi incorporat, streaming cu servicii muzicale si fisiere audio de inalta rezolutie pentru o redare cu fidelitate prin MusicCast - aplicatia ce confera auditii wireless multiroom prin acest receiver AV de retea cu 5.1 canale si cea mai noua tehnologie 4K Ultra HD. NEW!

Receiver AV Yamaha RX-V481D

Receiver AV Yamaha RX-V481D

Asculti muzica in toata casa prin compatibilitatea cu Yamaha MusicCast. Modelul RX-V481D e compatibil DAB/DAB+ pentru receptie digitala, HDMI cu suport 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR si BT.2020 pentru performante video de top si confera iesire Zona B. NEW

Receiver AV Yamaha RX-V581

Receiver AV Yamaha RX-V581

Arata si suna impecabil - acest receiver AV cu 7.2 canale suporta cele mai recente formate Dolby Atmos si DTS:X, precum si MusicCast si HDMI cu suport 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR si BT.2020. Confera redare audio de inalta rezolutie DSD 5.6 MHz si functie Virtual Surround Back Speaker. NEW!

Receiver AV Yamaha RX-V781

Receiver AV cu 7.2 canale cu o putere exceptionala, performante deosebite si o gama larga de caracteristici, inclusiv suport pentru formate Dolby Atmos si DTS:X, precum si MusicCast si suport pentru 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR si BT.2020, plus intrare Phono NEW!

Yamaha boxa portabila WX-030

Yamaha boxa portabila WX-030

Boxa WIFI compatibila MusicCast, un nou sistem care iti permite conectarea dispozitivelor cum ar fi AV receivere si echipament audio desktop prin intermediul retelei wireless de acasa, pentru a distribui muzica oriunde si oricand doresti. NEW!

Yamaha Restio ISX-80

Yamaha Restio ISX-80

Restio confera un aspect artistic incaperii dumneavoastra, montat pe perete ori asezat pe un raft. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A550

Receiver 5.1 Aventage de retea proiectat pentru sunet de inalta calitate cu Tehnologia AntiRezonanta si panoul frontal din aluminiu. Caracteristicile sale avansate includ HDMI suport pentru continut 4K Ultra HD, Wi-FI si Bluetooth incorporat si suport pentru redarea continulului audio de inalta rezolutie.

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A750

Receiver Aventage de retea, cu 7.2 canale, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si sunet de inalta calitate cu noul low noise volume IC, alimentare Independent pure si cele mai noi DAC-uri Burr-Brown. In plus, este prevazut cu 4K Ultra HD compatibil HDMI cu HDCP 2.2 si Versatile Zone Control. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A850

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A850

Receiver Aventage de retea cu compatibilitate Dolby Atmos pentru sunet surround 3D veritabil la tine acasa. Prevazut de asemenea cu suport pentru redare continut audio de inalta rezolutie, 4K Ultra HD full suport, Wi-Fi si Bluetooth incorporat si design audiofil pentru reproducerea detaliata a continutului audio. NEW!

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Yamaha AVENTAGE Receiver AV Premium RX-A2050

Receiver Aventage cu 9.2 canale, Dolby Atmos®, de înaltă performanță cu cele mai noi DAC-uri ESS și redare audio High-Resolution. Compatibil 4K Ultra HD, WiFi, Bluetooth și caracteristici Multi-zone până la 4 zone NEW!