Home »

Promotii - lichidari stocuri

Promotii - lichidari stocuri

Preturi imbatabile. Produse noi sau ex-demo. Solicitati o oferta.

NS-P51

Pachet de boxe stereo incluzand boxa centrala NS-C51 si doua boxe surround NS-B51, ce confera inalta calitate audio dintr-un sistem home cinema de top PROMO!

Yamaha NS-AW992

Yamaha NS-AW992

Sistem de boxe de exterior care combina calitatea cu durabilitatea si care dovedesc o larga varietate de optiuni de instalare. Pretul este pentru 1 pereche. PROMO!

Yamaha Soundprojector YSP-4300

Yamaha Soundprojector YSP-4300

Subtire, inalta calitate a sunetului digital, subwoofer activ wireless, usor de plasat in fata setului TV, conexiune USB, music streaming wireless.

Yamaha receiver stereo R-N301

Yamaha receiver stereo R-N301

Receiver HiFi de retea, de inalta calitate, cu un pret convenabil. Confera sunet impecabil din diverse surse audio. Suport pentru aplicatia dedicata si conexiune pentru TV prin intermediul intrarii digitale si iesire DC. BEST PRICE! 

Casti EPH-R32

Casti EPH-R32

Le folosesti atat pentru muzica preferata, cat si pentru convorbiri telefonice! Cu buton de control/microfon, design atractiv si finisaj lucios
Va bucurati de sunet mai bogat si mai cald datorita noului driver Yamaha de 8 mm si canalelor ce imbunatatesc sunetul PROMO!

Yamaha NS-P60

NS-P60

Pachetul NS-P60 este destinat utilizarii intr-o configuratie audio multi-channel ca, de exemplu, un sistem home-theater. Pachetul include doua boxe de efect si una de centru. PROMO!

Casti EPH-W22

Casti EPH-W22

Le folosesti atat pentru muzica preferata, cat si pentru convorbiri telefonice! Buton de control/microfon si posibilitate de conectare wireless prin Bluetooth
Cu un design simplu, care se potriveste perfect confortabil in urechi PROMO!

Casti EPH-M100

Casti EPH-M100

O mai mare profunzime, sunet mai natural, cu un design confortabil PROMO!

Casti HPH-PRO400 Yamaha

Casti HPH-PRO400

Daca muzica este pasiunea ta, Yamaha a creat castile HPH-PRO400 pentru tine. Ele nu doar redau sunetul, ci iti creaza impresia ca esti acolo: in studio, la inregistrari sau la concertul de neuitat ori pierdut in universul muzical din mintea artistului. PROMO!

Casti HPH-PRO300 Yamaha

Casti HPH-PRO300

Atunci cand calatoriti, nu trebuie sa faceti compromisuri cu muzica dumneavoastra. HPH-PRO300 va aduce tot ce este mai bun: portabilitate si putere. Designul elegant si lucios se potriveste perfect cu indrazneala si precizia sunetului vibrant. PROMO!

Casti EPH-R52

Casti EPH-R52

Le folosesti atat pentru muzica preferata, cat si pentru convorbiri telefonice! Cu buton de control/microfon, design elegant si reproducerea fidela a sunetelor instrumentelor muzicale PROMO!