Home »

Stereo

Stereo - Yamaha Hifi

NS-F51

Boxe de podea ce redau o înaltă calitate, folosind o configurație de două-căi cu două woofere de 16 cm și un tweeter de 3 cm pentru sunet clar și amplu cu bași puternici NEW!

Yamaha HiFi Audio NS-777

Yamaha HiFi Audio NS-777

Incinta acustica cu sistem turn 3 căi bass reflex. Seria EF (Elliptical Form) ofera ghid de unda sonora, woofere PMD (Polymer-injected Mica Diaphragm) si cablaj de cea mai buna calitate. PRET PROMO!

Yamaha HiFi Audio NS-555

Yamaha HiFi Audio NS-555

Incinta acustica cu sistem turn 3 căi bass reflex. Seria EF (Elliptical Form) ofera ghid de unda sonora, woofere PMD (Polymer-injected Mica Diaphragm) si cablaj de cea mai buna calitate Monster Cable pentru o totala desfatare cand ascultati muzica din sursele favorite sau coloana sonora a filmului ales.

Yamaha HiFi Audio NS-333

Yamaha HiFi Audio NS-333

Sistem de două căi de suspensie acustica. Seria EF (Elliptical Form) ofera ghid de unda sonora, woofere PMD (Polymer-injected Mica Diaphragm) si cablaj de cea mai buna calitate Monster Cable pentru o totala desfatare cand ascultati muzica din sursele favorite sau coloana sonora a filmului ales.

Yamaha HiFi Audio NS-F700

Yamaha HiFi Audio NS-F700

Proiectate sa redea muzica in conditii de sunet live, cu gama completa de claritate si basi dinamici. Disponibile cu acelasi elegant finisaj negru piano ca al marilor piane Yamaha.

Yamaha NS-B500

NS-B500

Sunetul care va starneste imaginatia.
Boxe de raft care confera un sunet uluitor.