Home »

Yamaha Premium HiFi

Yamaha Premium HiFi

Yamaha inseamna calitate a sunetului!

Nicio imagine disponibila

Flagship - seria 5000

Yamaha va prezinta doua componente separate, emblematice, care reprezinta apogeul seriei AVENTAGE, componente audio de ultra-inalta performanta. Reprezinta esenta conceptului AVENTAGE care combina maiestria conceperii produsului, calitatea excelenta a sunetului, de un realism de neegalat, tehnologii inovatoare si o manevrabilitate desavarsita. Bazandu-se pe designul fara compromis tehnologic al celebrului Z11, CX-A5000 si MX-A5000 duc seria AVENTAGE la noi nivele de performanta audio oferind si o flexibilitate deosebita pentru utilizarea in retea. Oferind nu numai o calitate excelenta a sunetului, dar de asemenea si capacitatea de a obtine cea mai buna performanta posibila de la orice sursa, experienta home theater oferita este ridicata la un nou standard de excelenta si placere a utilizarii!

Nicio imagine disponibila

AVENTAGE Receivere AV

Echipamente unice facute sa ofere combinatia ideala intre un sunet incredibil de natural, conectivitate, caracteristici tehnice la cel mai inalt nivel. Descoperiti produsele Yamaha din seria AVENTAGE. De la design, proiectare si pana procesul de fabricatie AVENTAGE inseamna calitate.

Nicio imagine disponibila

Componente stereo, DVD

Produsele din aceasta gama se adreseaza pasionatilor care isi doresc o linie audio stereo de calitate, in formatul clasic amplificator si cd-player. Pentru pasionatii care isi doresc un sunet placut, cald, apropiat de sunetul natural acestea sunt produsele recomandate. Impreuna cu ele trebuie sa fie si o pereche de boxe Soavo.

Nicio imagine disponibila

Boxe seria Soavo - NOU Soavo 901

Nou! Soavo 901
Soavo inseamna experienta si pasiune! Aceste boxe au fost create de Yamaha folosind un design unic, materiale si tehnologii speciale pentru a obtine un produs care se adreseaza pasionatilor de muzica. Adaugati langa boxe un amplificator si un cd-player din seria S (produse premium, componente stereo) si obtineti o linie audio impecabila!

Nicio imagine disponibila

Digital Sound Projector

Produse de varf din gama Digital Sound Projector. Pasiune si inovatie.

Nicio imagine disponibila

Network Player

Aveti deja o multime de surse de muzica. In viitor veti avea probabil mai multe. In loc de a le accesa separat acum le puteti conecta in retea pe toate impreuna. NP-S2000 face legatura intre toate sursele dvs. - iPod, radio prin Internet si mult mai mult - cu acces facil prin intermediul unui browser web sau chiar iPhone. Calitatea sunetului audio este chiar mai buna decat a surselor!